Dakisolatie laten plaatsen Brasschaat

Dakisolatie laten plaatsen? Goede dakisolatie laten plaatsen heeft tal van voordelen. Allereerst zorgt het voor een betere temperatuur in huis. In de zomer houdt het jouw huis koel en in de winter zorgt een goede dakisolatie ervoor dat de warmte beter wordt vastgehouden. Bovendien bespaart u veel energie en bespaart u CO2-uitstoot, waardoor jouw ecologische voetafdruk vermindert. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis adviesgesprek! Of bekijk onze Facebook-pagina.

 

Bespaar op energiekosten

Goede dakisolatie is een goede investering in je huis. Je bespaart op de energiekosten, omdat je minder warmteverlies hebt. Je kunt dakisolatie laten plaatsen door één van onze specialisten van DAKLUX. 
Wij bespreken met jou de mogelijkheden van een goede dakisolatie  die geschikt is voor jouw dak.

Je kunt dakisolatie laten plaatsen door onze ervaren specialisten. 

Daklux, dakwerker uit Brasschaat is punctueel, snel en levert goede kwaliteit aan een juiste prijs. 

Dakisolatie laten plaatsen: mogelijkheden

Dakisolatieplaten zijn gemaakt van holle kunststof ouder en worden vaak gebruikt bij platte daken. De platen worden aan bevestigd met vastgekleefde of gestikte naden.

PUR- of piepschuim isolatie is verkrijgbaar in platen van vlokken en wordt mooi op de binnenzijde van het dak geplaatst.

Schuimglas is een materiaal dat bestaat uit glasvezels, PUR en water. Het wordt vaak gebruikt in platen van vlokken en wordt mooi op de binnenzijde van het dak geplaatst.

Minerale wol is verkrijgbaar in rollen van platen en wordt meestal op de buitenzijde van het dak geplaatst.

Punctualiteit 100%
Kwaliteit 100%
snelheid 100%
Prijs / kwaliteit 100%