Dak laten ontmossen

Er zijn een paar redenen waarom je jouw dak misschien wil laten ontmossen. Mos kan schade aan uw dak veroorzaken door de dakspanen te eroderen en lekkage te veroorzaken.

Het kan jouw dakbedekking ook zwaarder maken, wat kan leiden tot dakproblemen. Bovendien kan mos een broedplaats zijn voor schimmels en meeldauw, wat gezondheidsproblemen kan veroorzaken.


Als je bang bent dat jouw dak beschadigd kan raken door mos, contacteer dan best ons team van professionals van Daklux te Brasschaat. Wij kunnen bepalen of er sprake is van schade en de beste behandelmethode aanbevelen.

Als je gewoon het uiterlijk van jouw huis wilt verbeteren, kan de professionele mosreinigingsservice van daklux daarbij ook helpen. Wij verwijderen al het mos van jouw dak, zodat het er weer als nieuw uitziet.


Dakwerker Brasschaat
Brasschaat dakwerker
Brasschaat dakwerker

Uitzonderlijk vakmanschap

Er kunnen veel redenen zijn om jouw dak te laten reinigen, maar een van de meest voorkomende redenen is het verwijderen van mos. Mos kan op daken groeien en een aantal problemen veroorzaken. 

Het kan het dak glad maken, wat kan leiden tot ongelukken. Mos kan er ook voor zorgen dat het dak sneller verslijt. 

Al deze problemen kunnen leiden tot dure reparaties. Het laten reinigen van jouw dak, inclusief het verwijderen van het mos, kan deze problemen helpen voorkomen.
Een andere veel voorkomende reden om jouw dak te laten reinigen is het verwijderen van stof en vuil. Stof en vuil kunnen zich na verloop van tijd ophopen op daken en kunnen leiden tot slijtage van het dak. 

Heeft u vragen of wilt u een dakreiniging inplannen? Neem dan vandaag nog contact op met DAKLUX uit Brasschaat.

Tegen slijtage
Voorkom dure reparaties
voorkom schimmels
Voorkom meeldauw